Digitale drukkerij Reproduct sluit zesjarig contract met Infrabel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met een zesjarig contract zit de Gentse digitale drukkerij Reproduct duidelijk op het juiste spoor. Een beloning zo blijkt voor de sterk doorgevoerde moderniseringen van de afgelopen jaren. Hoewel het bedrijf zich opmaakt voor een stevige omzetgroei, lijkt de honger nog lang niet gestild

De digitale drukkerij en copyshop Reproduct kon recentelijk een belangrijk contract met Infrabel in de wacht slepen. De komende zes jaar worden onder meer de technische tekeningen wat betreft de uitbouw, verbetering en onderhoud van de Belgische spoorinfrastructuur geproduceerd op de machines van de Gentse digitale drukkerij. Naast het plotten van technische tekeningen bevat het contract eveneens printopdrachten in klein formaat zoals cursussen, formulieren, opleidingsdocumentatie, …

“Ik ben zeer trots dat een bedrijf van het kaliber van Infrabel het volste vertrouwen schenkt aan onze organisatie voor de uitvoering en het beheer van hun printopdrachten” zegt bestuurder Didier Martens. “Onze strategische investeringen in de uitbouw van zowel het machinepark als de IT infrastructuur werpen zo duidelijk hun vruchten af.”

Op maat gemaakte printoplossingen
Didier Martens licht toe: “Het is zeer mooi om te zien dat Infrabel voor dit project gebruik zal maken van verschillende toepassingen waar we de voorbije jaren zo hard aan hebben gewerkt.
Een koppeling tussen onze computersystemen zodat de massa aan printopdrachten en bestanden vlot gedeeld en verder verwerkt kunnen worden. Alsook een op maat gemaakt bestelportaal waarin vooraf gedefinieerde documenten beschikbaar zijn, maar ook bestanden geüpload en geconfigureerd kunnen worden.
Binnenkort gaan we zelfs nog een stapje verder en zullen we ons bestelportaal integreren binnen het SAP systeem van de klant. Dit moet het nog makkelijker maken om printopdrachten te plaatsen.”

Groei en verdere opportuniteiten
Met dit contract verwacht Reproduct in 2023 een omzetgroei te realiseren van meer dan 30%. Om dit alles mogelijk te maken werd het aanwezige machinepark voor bouwplannen en technische tekeningen in capaciteit meer dan verdubbeld.
“De kwalitatieve uitvoering van dit dossier zal ons ongetwijfeld helpen om onze verdere groeiambities waar te maken” besluit Didier Martens. “Zowel rechtstreeks met de extra volumes die we de komende jaren mogen verwerken, maar ook onrechtstreeks gezien dit deuren kan openen naar andere bedrijven toe die over een gelijkaardige nood inzake printopdrachten beschikken.”

Ook een win voor bestaande klanten
De bestaande klanten van Reproduct zullen eveneens positieve effecten ondervinden van dit contract. De deuren van de digitale drukkerij zijn voortaan 52 weken per jaar geopend zonder de gebruikelijke collectieve sluiting tijdens het bouwverlof en de eindejaarperiode.