Doctoraat of thesis laten printen of  digitaal drukken?
Reproduct print jouw doctoraat en thesis met zorg

Doctoraat en thesis in grote en kleine oplage

Een doctoraat, daar werk je jaren aan. Een thesis doe je ook enkele maanden over. Als je werk eenmaal geschreven is, wil je er uiteraard ook een knappe print van. Zo kan je ook met de lay-out de lezers overtuigen van je vakkennis en kundigheid. Bij Reproduct printen en drukken we je thesis en je doctoraat met veel zorg en professionaliteit af. Hulp nodig bij het ontwerp en de lay-out? Ook dat verzorgen we voor je!

Netjes inbinden, boek van maken, lamineren, …

We printen niet alleen je thesis en je doctoraat. We binden je werk ook netjes in. We zorgen voor een feilloze afwerking: ingebonden met een standaard kaft of soft cover.

Thesis en doctoraat printen en afdrukken op maat

Of je nu 5 exemplaren nodig hebt of grotere oplages, we geven jou dezelfde service. Bij Reproduct is het printen van je thesis of doctoraat volledig op maat. Wij printen wat jij wilt.

Zwart-wit én kleurenprints gecombineerd voor je thesis of doctoraat

Wij printen moeiteloos zwart-wit en kleur en zorgen ervoor dat die prints op de juiste plaats in jouw document komen te zitten.

Aan huis geleverd

Je gedrukte thesissen en doctoraten graag aan huis geleverd? Dat kan. We kijken samen wat mogelijk is. Wij hebben een eigen besteldienst die dagelijks in en rond Gent ons drukwerk bezorgt bij onze klanten. Buiten deze regio gevestigd? Geen probleem! We werken samen een gepaste oplossing uit!

Snel en kwalitatief je thesis of doctoraat laten afdrukken en printen?
Mail naar [email protected] voor je offerte op maat of bel 09 265 81 81.
Of kom langs in onze winkel!