Print en drukwerk voor studenten en scholieren

Nood aan een print van je eindwerk, je thesis of doctoraat? Of snel kopies nemen van die notities van je medestudent of afprinten van je studie-opdracht? Posters laten afdrukken voor je studentenfuif? Reproduct, in Gent, is the place to be! Snelle, behulpzame en vriendelijke service voor al je prints en drukwerk:

Snelle selfservice voor kopieën aan onze kopiemachines

In onze zaak beschikken we over vier kopiemachines die je zelf kan bedienen met de verbonden pc’s. Makkelijk, gebruiksvriendelijk en snel! Breng je memory stick mee of log via de pc in op het schoolplatform, Dropbox of Google drive. Wij zijn iedere dag doorlopend open van 8u30u  tot 18u, behalve in het weekend.

Print on demand

Heb je maar enkele exemplaren nodig van dat boek of naslagwerk, die thesis of dat doctoraat dat je geschreven hebt? Geen probleem. Wij printen precies het aantal exemplaren dat jij nodig hebt. Zo hoef je geen nodeloze exemplaren bij te houden of jezelf op kosten te jagen. Achteraf toch nog extra exemplaren nodig? Geen probleem. Wij drukken en printen wat jij nodig hebt!

Inbinden, perforeren, plooien, nieten, lamineren, snijden: elke afwerking bij Reproduct!

Jouw prints en kopies tot in de puntjes afgewerkt? Inbinden doen we in allerlei uitvoeringen: met of zonder cover, met je eigen cover, met een voorgemaakte cover. We kleven of voorzien jouw werk van plastic of metalen ringen.

Nood aan snel en efficiënte prints, kopies of drukwerk? Spring bij ons binnen!
Of mail naar [email protected] voor je offerte op maat.
Bellen? 09 265 81 81!