Reproduct verlaat vertrouwde locatie na 20 jaar

 

GENT – Na bijna 20 jaar heeft Reproduct haar vertrouwde locatie op de Voskenslaan 205 te Gent verlaten. Een verre verplaatsing dienen de medewerkers en klanten alvast niet te maken gezien het printbedrijf zijn intrek heeft genomen op de Voskenslaan 372 te Gent, op slechts een boogscheut van de vertrouwde locatie.

De digitale drukkerij en copyshop Reproduct heeft een intensieve periode achter de rug. Naast de impact van de gezondheidscrisis stonden er eveneens verbouwingen en een herlocatie op de agenda. De afgelopen maanden werden dan ook bergen werk verzet om een voormalige schrijnwerkerij in een hedendaags jasje te stoppen en te voorzien van moderne technieken.

“Het was geen evidente zoektocht”, vertelt bestuurder Didier Martens. “Panden voor bedrijven van onze omvang in de nabije omgeving zijn namelijk niet dicht bezaaid. Daarnaast vond ik het enorm belangrijk om onze verschillende afdelingen (zelfbediening, klein formaat en groot formaat) samen te houden omdat ze elkaar nu éénmaal aanvullen en versterken. Een student heeft naast cursusmateriaal wel eens nood aan een bouwplan of poster, een architect heeft naast technische tekeningen ook nood aan visitekaartjes,…”

Voskenslaan

Reproduct is al bijna 20 jaar gevestigd in de Voskenslaan en kan aanzien worden als deel van het decor. Voordelen van deze locatie zijn de vlotte bereikbaarheid met het openbaar vervoer en de wagen en de studentikoze omgeving. “Met de keuze voor de Voskenslaan blijven we inspelen op de noden van onze belangrijkste klanten groepen”, zegt Didier Martens. “De omgeving kent een groot studentenpubliek wat we niet zomaar naast ons neer konden leggen door ons te vestigen op een industriegebied.

Ook voor onze particuliere klanten, architecten en B2B bieden we tal van mogelijkheden. We zijn vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, zitten vlak aan belangrijke invalswegen en stellen parkeerplaatsen ter beschikking op wandelafstand van de zaak. Daarnaast zijn er afhaal of levermogelijkheden, zelfs met fietskoerier om de ecologische voetafdruk te verminderen. Kortom, alle elementen zijn aanwezig om al onze klanten een blijvende positieve ervaring te bezorgen.”

bron: made in Oost-Vlaanderen